iPad’siz Öğrenci Kalmayacak: iPad’ler Yazdığınız Çizdiğiniz Soruları Çözümüyle Yanıtlayacak [Video]

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın dün akşam gerçekleştirdiği WWDC 2024 etkinlikleri, en yeni iPadOS’a da ev sahipliği yaptı. iPad sahiplerine ulaşacak en yeni işletim sistemi, en çok da Hesap Makinesi uygulamasıyla gündem oldu. Evet, Apple yıllardır piyasada olan bu ürünlerine ilk kez resmî olarak hesap makinesi desteği verecek.

Ancak Apple’ın iPadOS’la sunacağı Hesap Makinesi uygulaması, “Math Notes” olarak isimlendirilen bir özelliğe sahip olacak. Bu özellik, Notlar uygulamasına entegre edilmiş hesaplama sistemi olarak karşımıza çıkacak. Buna göre; Apple Pencil veya elinizle Notlar uygulamasına yazıp çizdiğiniz bir soru, detaylı bir şekilde anlatılacak.

Apple’ın yeni özelliği böyle görünecek:

Apple’ın Math Notes özelliği, en çok da öğrencilerin işine yarayacak gibi görünüyor. Zira bu özellik, en çok da öğrencilerin işine yarayacak. Çünkü oldukça geniş kapsamlı özellik, denklemleri, grafikleri ve çok daha fazlasını destekleyecek.

iPadOS 18’in en yeni özellikleri için:

Apple’ın Math Notes özelliği hakkında aktabileceklerimiz ne kadar. Aşağıya bırakacağımız videoyu izleyerek yeni özelliğin detayları hakkında daha fazla detay görebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx